Chippe flickan och hennes yoyo

Akta er annars kommer chippe flickan med sina YoYos och slaggar er. Jag menar det. "the action is fast and furious". Hon dödar dig rakarmad. Hur kan man allvarligt tro att det här kan sälja stor cash? Svider för filmfantaster. Svider!

Rum Flopp

Isn't it ironic if you died in the living room?

One with a black hoodie, one with a white hoodie

Tanten har stil. Så är det bara. Två veckor och jag har den fortfarande på skallen!


Att komma över någon

Jag krossades något så enormt. Du lurade mig. Kom in på djupet. Fick mig att förstå hur glad jag kunde vara igen. Hur snäll någon kunde bli. Du hade sagt det innan. Att det inte kunde bli något. Men du visade så fel. Du visade motsatsen till orden. Använd. Allt betydde plötsligt inget. Min bästa vän hade svikit mig. Grundlurad. Vet ni hur det känns? Att tro någon finns där, vad som än händer, de har givit sitt ord att de ska försöka allt, och så springer de. Långt. Byter ut en. 16 dagar tog det mig att fatta. Det kommer aldrig bli som förr. Och hur mycket jag än vill att du ska försöka rädda sån vänskap, så kommer du inte göra det. Varför vet jag fortfarande inte. Och det är det som gjorde mest ont. Att du svek mig.


Nerdränkt i plugg

Fy så skolan pinas! Sitter och lyssnar på den väl utvalda tecno mixen och skriver svenska så fingrarna får träningsvärk. Har två datorer. Låter sjukt teck liksom! Två skärmar. Extra nörd bröd.  


Grönsaks glassen


Morot och sallad? Någon?
Helsingborg har ett stort utbud av konstigheter.
Idag på bussen såg jag en tant som såg ut som en badboll. och då käftar jag bara inte. Det var badboll!


Ibland asså, ibland

Jag har blivit emo. Inta hard core emo. Sån wanna be emo. Fast man inte vill bli det. Det är rena helvetet att heta Lovisa idag, igår, den här månaden. Synd att 1/12 del av året ska gå åt till att må svin. Folk frågar en till och med hur det är. Jag svarar snällt. Har jag alltid gjort. Kommer nog alltid göra. Liksom. Hur många gånger kan samma bit av hjärtat slitas upp innan ärrvävnaden blivit så tjock att den inte längre går att komma igenom?



Vad vill ni?


emo sverige i ett nötskal

Trapp flopp

Vår skola har satsat på elevernas hälsa och därav skaffat sig onormalt många trappor. Antagligen tyckte de att vår klass var den fetaste också, så de satte våra skåp högst upp, längst bort. VI är klassen som går längst.  Tar en extra 10min-runda varje morgon så att säga.
Så..
Idag befann jag mig högst upp och så hör jag Loui skrika "Loooovisa!"
Jag står i den mittersta trappan så vet inte vilket håll rösten kommer från, så chansar och kollar över den högra kanten. 
Så kommer Loui upp för den vänstra. Och jag fattar inte det här. Så jag står och glor på fel sida. Idiot.


Bröd flopp

Jag failar allt mer nu för tiden. Och det blir hårdare också. Som i matan idag.

Blir ner skjuten av gummiband. Ja, i matsalen. Folk i min klass är mogna som fan. Jag är redan jävligt depp, gav Orio/Simon blicken och allt. Men nej. De ska skjuta dem i pannan på en. Så jag får nog, kastar min macka på Orio. Träffar han på axeln, och så studsar den till det andra bordet. På en annan!! Sånt mina vänner. Sånt händer bara mig.


Season come and go, but i will never change and i want my way

Det är riktigt illa om det första man tänker på när facebook inte funkar är att uppdatera sin status till "omg Facebook funkar inte!!"

Life is not easy, ni får leva med photoshop linijer.

Always I wanna be with you


Inte nådigt. Jag är fast. Sitter spikad framför datan. Får gam nacke och allt. Men det är det värt. För Robot Unicorn Attack tar allt och alla. Nerd up loosers. Nu tar jag er.

i am without form, without limit


sometimes desire consumes us all


Dear you look so lost

Vandrat i 3 timmar. Började med att jag och Lowisa var så sjukt tagg... det höll ju i sig tills vi kom vilse. Tur att vi hade Singoalla och cola med oss. Gick och tröst åt medans Jennifer och Dag diskuterade väg valen. Typiskt asså! Orientering är inte vår sport! Hann med 8 av 21 kontroller. Och ett tag tyckte vi att sporten var överskattad. Svårheten var 0. Men blattarna hittar fan bättre i Hgb's skogar än vad vi gör. Sedan satte vi oss på Big Buddha och krängde kina buffen. Nu laddar jag ner för How I Met Your Mother marathon. Och sen ska jag till simmhallen för kvälls doppet. Plus, ni får en bild bomb.

Very boring klago inlägg på bygg gubbbsen

Jag ska döda byggarbetare som inte vet vad sovmorgon betyder. Kl halv 7 började de med borren. Halv fucking 7. Låg där i sängen, skitnöjd att jag kunde dra mig tills 9, sen började de och jag trodde tandläkaren borrade sönder mina tänder. För det lät precis så. Låter precis så. Och ni vet när man är halv vaken/halv sover så kommer det lustiga bilder i huve. Det var illa nog, att jag fick min chippe tandläkare som torterade mitt gap med metall i 1 år. Såna flashbacks. Jävligt sär.

Letar upp busskortat nu. För jag ska till skogen och leta kontroller. Yo.




Pumpar den här istället för bygg gubbarnas skit.

Dont push me, I'm still trying to forget


Kolla vad man kan? Ok, detta är nog en tur bild. Bortsett från att benet ser helt felvridet ut så har man ju riktiga rygg muskler. Kolla bara. Daym faktor där! Nu ska jag gå ner i brygga (taggad bilden) och sen vandra på händerna till köket för kvälls mackan. Oj! så intressant ;) 

Medans ni väntar på typ How I Met Your Mother S6E1 kan ni ju njuta av en
Dagens Fail:
Palle: Googla dem dåe!?
Lovisa: Jaa! Det var gott! (kollar på frukostmackan och chansar på att hon menade god macka ist för nåt man inte hörde)


Så djupt så jag känner allt i mig skaka

Det va inte en männsika på frukosten i skolan i morse. Sånt chill det var. All mat till mig och Palle. Bara att käka på liksom. Fet happy face på det.
Misstag nr.1 2 koppar kaffe = 5 gånger piss pause..
Sedan sånna lektioner och sedan idrott.
Misstag nr.2 Joggade mig röd i huve
Och sedan satt jag där illröd i facet och bara lät folk glo i matan.
Misstag nr. 3 Drack bara 3 glas mjölk till lunch.
Genomled matten med svåra koncentararions problem. Lowisa frågade mig vad 2x4 var. Det tyckte jag var det roligaste under den perioden. Sedan var det en jävla presentation. Vår historia lärare Håkan satt och sov medans vi stod och kallsvettdes uppe på scenen.
Det var skolfoto idag. Sist ut var vi. Stressigt! Han fotografen va dock den bästa vi har haft även om jag kände mig jävligt liten som fick stå på mellan raden, med mina dudes uppe på högsta raden. Svin avensjuk. Haha. Och jag gjorde evil face. Så kan det gå. Försökte mig på att le, men det va fan överskattat så höll munnen stängd.



sån sneak peak. Kolla ögonbrynen.
Shit säger jag bara. Sotar nissen.

It is a little small pjuny thing



And I'll break down as you walk away


"Neger chippe"
Awesome fenomen.

jag vill inte ha dig som ett avslutat kapitel som man alltid kan bläddra tillbaka och minnas. jag vill riva ut alla sidor

Då ligger man här igen. Som en såndär säck potatis och undrar vad fan livet ska ta hän. Det regnar ute. Jävlar vad det regnar hela tiden?
Skolan failade jag hårt. Jag skulle framkalla mina bilder, men jag hade haft alla inställningar fel när jag tog korten. Tänk er. Alla. Det är fan lite skills. Va inte kul att stå där och bara "whaa".. liksom L:et i pannan intryckt hårt. Men vad gör det om hundra år?
Sen så fixade Philip gratis bullar i kafeterian. Som plåster på såren för kamera-incidenten. Sedan gick vi hem i regnet och delade fylle historier. Så vad hände med de där livet? Poff.


You'll be surprised to know how far you can go from the point where you thought it was the end


Nu bränner dom hål i mig


Written in the stars

Märta: Sök på OL teamet
Sandra skriver: OL team
Märta: Du måste söka på OL team "et"
Sandra skriver: OL team 1

Lovisa: Jag ska bli brunette snart
Märta: Jaha.. vilken färg?

Riktigta tänkare är vi. Jag älskar er.


You name it

Sorry mates att jag inte uppdaterar. Men jag bor på en soptipp at the moment. Så jäkla mycket depp här nere! Men nu drar jag till Älmhult. För fint ska det vara.

Idag var Görans lektion rena rama diger döden. Freadg+Kemi+Göra+Sista lektionen = äcklig huve värk som leder till en och annan Einestine kommenrtar:

Jonathan: Är du trött Lovisa?
Jag: Nääää, jag är trött.

Ibland undrar man faktiskt hur det går för en?

Såhär fint.

Grew up in a small town


Jag saknar er. Jag saknar käftiga konversationer. Jag saknar hur ni alltid gjorde mig glad, hur depp-monster jag än var. Jag saknar eran kassa musik. Och jag saknar skrattanfallen som varade i timmar.
När vi bråkade om vem som skulle vara Pikatichu och vem som skulle vara Ach. När vi bowlade på Liljegatan en hel natt med pinnar som käglor. När vi klättrade högst upp i stor-granen och jag vågade inte klättra ner. När vi levde på stranden en hel sommar. 
Alla filmer vi kollat på. Alla spel vi spelat. Alla guitar hero matcher vi köttade. Och alla skämt vi dratt. 
Ni är värda just allt.
Och det är en jävla skam att vi tappar kontakten.


Baddar såren med salt


Man känner sig sådär poppis när det står att man har 0 medelande. Verkligen trycker upp det i fejan, med röd text och allt, att man inte har några medelande. Facebooks väg att mobbas.

I can't

Tjockisarna och jag var på IKEA för att införskaffa Daimtårta! Turk-billigt där jue! Sedan stack vi hem till fisken och krängde medans vi kollade film.


jag hade den mobbade kakan. Fett god!

Krängar toppen:
#3 Lowisa
#2 Lovisa
#1 Pauline

Och det hjärta som skulle bli ditt på något vis det fryser nu skata till is

Jag har gjort skatbo. Ett litet nörd-näste där jag sitter och räknar. Hur jävla puckad får man bli?
 
I slöjden hade vi en tänkar-mössa. En slapp läderbit som läraren sytt ihop med stål tråd. Väldigt exklusivt. Han va så stolt, och gud nåde den som mobbade mössan. Jag har en egen variant. .. men det är kanske bara för att det är nordpol i mitt rum. Elementet leker isbjörn.

 

There will always be an emo somewhere

Olycklig kärlek är ju en jävla fitta.

Att vara olyckligt kär i någon som inte är det i dig är den ensammaste känslan i världen. Det är som varje gång man väntar på bussen och det är mörkt ute och slasket piskar dig i ansiktet, blöter ner skorna och tränger igenom kappan. Det är som varje gång man åker hem själv och det känns som om någon river upp köttet och tränger igenom blodet, river upp varenda sena varenda muskel. Varje stund känns som när någon håller ens hand och pressar en cigarett mot den. Magen känns alltid som den första gången man blev full på hemmafesten och spydde ner ett helt badrum. I huvudet känns det som ständig migrän. Benen viker sig utan förvarning, som när någon sparkar dig i knävecket. Händerna darrar på ett sätt som de gör när man är riktigt jävla rädd. Och när man hör om den andra tjejen är det som ett slag som träffar rakt på näsbenet så att de spräcks och blodet sprutar.

Sen ett till

En till

En till

Sen är man så jävla nerslagen att man ger upp. Slutar be om det, skiter i om slagen fortsätter komma. Man ramlar ihop och slutar kämpa. Sen är det över. Man börjar läka. Men det är ett helvete av smärta på vägen. Och de där ärren blir så jävla fula, men på något vänster ser man charmen i de också tillslut.

-michaela forni


Forever young


Jag har varit på Hm två gånger den här månaden. Och tagit såna där bilder. Tycker handen-i-sidan-posen är tönt. Men så är det. Meningen var att om ni ser så har jag samma linne. Båda gångerna. Lite smått weird.

Where we want to be


Maybe not


Marks that define us


Kaffe koppen gjorde ett märke. Rött. Satt kanske i 20 min med en glödande kopp och bara glodde in i datan. Så kul kan man ha det.

Because i am stronger than you

Jag har saknat att vara frisk. Och imorse pallade jag inte förkylningen så jag drog på mig tightsen och kutade iväg. Fy fan vad härligt det var. Att bara springa. Att springa med hörlurar som sitter som klister i öronen och som dunkar neger musik i takt med stegen. Asså man blir fan hög på kännslan. Duchen efter. När benen viker sig. Att man får sån där härlig träningsverk i benen som påminner en om hur jävla duktig man har varit. För det har man. Varit sjukigt duktig att orka. För då är jag starkare än du...


Run like that freaken wind?


Va fan?

Your song


When life's a bitch you'll find one too

Fredag. Ikväll låter som en kråka. En sån jävla kråka som har åkt på slagge och kraxar kasst. Ingen näcktergal här inte. Feber och snuvig. Jag ligger i sängen, nerbäddad som i en konsärvburk under ton av filt, och spelar död. Fått tag i min Potter bok och läser på högvarv. Maler ner orden liksom.
Kom iväg på en fika i alla fall. Avnjöt en underbar torskakaka vid 6 tiden. Skulle ta en efterbild också, men då var jag alldeles inne i total njutning så jag glömde. Så gott var det liksom. Fett. 

Next thing and you know it

Andra kaffe koppen för idag. Jag har blivit knarkare. kaffe knarkare.


In a happy land

Idag tar jag båten ut och kollar på fisk. Låter lökigt. Kommer bli lökigt.
Och nu ligger jag och fetar mig i sängen med TVn. Det är MTV top. Snoop Dog står och gungar upp och ner i sin skid outfit. Han har mössa, XXXL hoodie och sina mys på. Sedan står tjejen med bekini brevid och shakar det som om det gällde hennes liv. Sicken kontinental kännsla. Du befinner dig liksom i Alperna och på Kreta i samma sekund. Pju, nu får det vara nog med den globala kännslan. Jag går och tar en femte macka. Yo.


Just nu vill jag

1 - att conflakes inte skulle låta som om någon sågar ved när mam häller dem i skålen.
2 - att toaletten inte låg så långt ifrån.

I never meant to hurt you

Jag ska packa bängel väskan och dra på tur imorgon. Bassholmen är en ö någonstans i Götet och där ska vi spendera 4 dagar med att slava. Slava fisk. Slava myror. Slava möss. Kommer bli fett med stryk för benen också. Ingen gorme' på donken längre. Bara gröt och grillat som gäller. Och en hel del vandring dårå. För tillfället avnjuter jag en het grönsaks soppa. Sån på burk. Extra lyx skulle far ställa till det med. Tycker ändå det smakar änglar. Har käkat kött på Burger King och Kalaspuffar till frulle. Det smakar också änglar för er som undrar. Vaknade hos Simon kl 8. Alla skulle iväg på sitt och jag som typ dör av sömn följer snällhund med till Platos simträning. Där får vi ett glatt Fuck You och vandrar så småningom till Lidl för att göra mitt debut-köp på tysk affären. Nej. Nej. Nej. Kunde inte bli mera fel än så. Skeabb. Efter missen låg jag och William i parken i hur många timmar? För många timmar. Somnade och drågade tills klockan blev 3. Sedan en efterlängtad powernap i min säng! Och sen till hemmakväll för att köpa trash till kräng-tider på läger. 1 kg godis. Och jag gick hem till mig med denna påse som var tung. Joggarna sneade otroligt intensivt kan jag säga. En liten tjockis kändes det som. Tittade liksom ner på hon som gick där med sitt feta godis. Skämm. På. Mig. Det rinner annars floder ur näsan. Lagom tills utelivet ska jag gå och bli djup-förkyld. Snorpappret kommer rulla. Peace

You got me good

Jag, Cliffe boi och skatboet tar en powernap. Sen ska jag göra värsta bergsklättringen upp för Tåga backen till Hemmakväll och köpa mer skit till Bassholmen lägret som inleds imorgon kl 8!!

Länge leve min tjockis tröja!

It may not be heaven at all

Vovve har kastrerats. Och har för tillfället en stor glass strut runt skallen. Han tycker inte om den. Han hatar den. Och slö är han i benen. Så att han liksom halkar fram på golvet. Livet är skit och matte skiter i mig. Han har i alla fall sitt "the increadebles" täcke. Fint ska det vara.

I can't dance like no other

http://fuldans.se/?v=dllbwrpnio

Jag kan inte sluta dansa, inte sluta skratta. Detta är inte min dag, men fan vad den muntrar.


I went to far

I vår normala klass har vi fuckedup ord eller meningar som identifierar var och en av oss konsiga NVare. Vi är liskom ett slag för oss själva. Idag snacka vi om det när vi käkade (min tredje lunch då, första och andra handlades det på donken såklart, hihi) 

Lovisa: Palle har typ hajhaj, Wille säger shuu hela tiden och du Loui har ...
Simon: mmm
Loui: "jag e ingen boi"
Lovisa: Vad säger jag? ....
Simon och Loui väntar på att jag ska säga något. Bådas ögonbryn åker upp och ger mig du-är-fan-idiot blicken.
Det klicka efter några sekunder att jag menade att jag undrade vad som var min catch phrase var.

 

Vi hade håla på 4 timmar idag. Och då låg vi och slöade vid skopen. Det var såhär kul. Peace.


Do you belive in love at first sight, or should i walk by again?


Jag var på invigningen av IKEA i Helsingborg idag. Det var väll fint. Men jag träffade min framtida familj där. Så söta små bebisar det fanns. Jag vill ha varenda en av de där kramgoa hundrana! <3



(William är bäst på att fota.)

Du springer aldrig ikapp när jag väl är där


"Haj, Haj" Sådär, nu har jag börjat ett inlägg med en fin hälsning också. Det skrämmande är att vi helt seröst ser ut så här när vi hälsar på folk. Scary or what? Måste fått många komplimanger.
Idag var en sådan helvetes-skol-dag. Det är liksom intryckt NV nörd i pannan på oss alla. Kärn ämnen till halv fem. Det är banne mig inte nådigt. Jävla pytt i panna hade de lagat till också. Ser ni minerna, det är två flickor på lågt blodsocker som snackar. Eller tja, det var nog 3 ord som kom ut under lunchen. 3 fucking ynka ord. Jag hatar skola.

Imorgon är det samma visa. Ska nog bunkra upp med druvsocker. Knarkar numera dussin på högvarv i dessa svåra tider.

RSS 2.0