Dom bästa personenrna i hela jävla världen


Sandra och Märta. Vad jag saknar mina bästa vänner! Jag säger ofta att min tur inte existera, men jag har fel varenda gång. För jag har träffat er. Och ni är de bästa som finns! Sån jävla tur man har ibland. Det är liksom som om vi är gjorda för varandra. Ni vet allt om mig. Och ni vill fortfarande vara mina kompisar. Haha. (ja, så konstig är jag) Och det bästa med oss är att det alltid kommer vara vi. Hur jävligt vi än trasslar till det. Jag älskar er båda två.

Mamma : Det kommer ett pogram på tv, ung och bortskämd..

Nu har vi sånhär lov! Det är det bästa med skolan. Inatt åker jag till EgyptIen.  Så fett najs! Så håller på att packa bekinisar och solglasögon! Det spöregnar utanför. Ni får ha det jävligt kul i sverige!! 
De var slipsdagen igår. Asså allt ser mer manligt ut på killar med slips. Och lite dressman-style fick jag på fotot också. 

Jag har inget foto. Men Donken apan! lätt grymme

jag vet vilken dy hon har varit i

2 FAILs
#1
går rakti in i en fönster dörr. på andra sidan sitter en hel klass och tittar på idioten
#2
förlorade mina nycklar 3 gågner idag. sista gången hade lucas tagit dem. jävligt sur stormade jag iväg. rakt i vattenpölen. sånt gör man inte när man är arg.

men vad gör det om hundra år?

Tänker för mycket


Visst är det svårt att tänka ibland? När man tänker på fel
. Jag borde nog börja se fram emot saker. Och inte gå och grubbla i gammla minnen. För då kommer man ihåg. Och jag får inte sakna just det som va så fint. Jag vill inte säga det högt och riva i djupa sår. Men jag vill inte hålla det inom mig. Jag viskar det istället. jag saknar dig.

But even if wishing is a waste of time, even if I never cross your mind



Kom du ihåg?


Egentligen älskar jag att packa upp och fixa, men nu blir det för lite tid och så mycket att göra. Måste spara det till senare, vilket jag inte tycker är särskilt kul. Fysik. Måste plugga fysik imorgon. Men har man 14 timmar att fixa allt på så kan man väll klämma in lite tid till att pynta rum . Det ser i alla fall ut såhär nu. Dubbelt så stort som förra rummet. Grymt!

Jhonossi ikväll. Drar nu.
Oj ag har inte ens bäddat sängen.

Cliff

Igår skulle de ringa och säga om min hund hade cancer. De ringde inte. Jag har nog aldrig varit så orolig förr.  Cancer. Fy fan liksom. Min hund. Kommer dö. Mamma sa det. Pappa sa det. Såklart han hade blivit sjuk, fick de mig att tänka.. Imårse sa det att jag skulle va beredd på att vi skulle ta bort honom. Det kom som en chock. Jävlar. Min hund kommer inte finnas mer.
Ni vet när man helt försöker glömma något för man fattar att det kommer kännas som en käftsmäll om man tänker på det? Jag försökte ju, först. Men det är svårt att inte fiska upp minnen. Inte när man är i skolan. Särskilt såna fina minnen. Jag tror jag har tänkt mig igenom hela Cliffs liv idag. Och han är fan bäst. Det gjorde ju bara att jag saknade han mer. Man vill ju inte förlora någon som har varit så jävla snäll! Jag kunde ju inte böla. Var ju i skolan. Hade värsta tävligngen och allt. Man skulle vara på topp. Så låg man i en brunn istället. Bra taiming. Jag kunde ju inte tänka på något annat än hunden.  Fet klump i magen.

Men de ringde för någon stund sedan. Cliff har inte cancer. Och den klumpen i magen. Den försvann.

Guld

Jag älskar den här ungen! Detta är guld asså.


Ibland undrar man.

Vart e gurkjäveln?


FUN
De har börjat fixa till lägenheterna nu också. Målar hela huset vitt, lägger om golv i garagen, rustar upp. Och så flyttar vi?
Så? Vad haar man gjort idag.
x Sovmorgon
x Skulle ta cykeln så hade mamma tagit mina nycklar så jag fick köra en jimmy och springa till skolan.
x Matte testet blev fail.
x Foto framkallning
x Donken med Palle, alltid lika gott!
x Utelåst.
x Satte mig i soffan och hör något weird. Vänder mig om och stirrar rakt in i ögonen på en byggis.! Så rädd jag blev.

sms abstinence


Begravd i lådor! Sitter i min säng, som för övrigt är den enda fria zoonen i mitt rum och knapprar på mobilen. Jag tror jag tog rekord idag. 528sms. Jävlar vad jag klickar knappar. Och det är inte över ännu. Asså jag måste verkligen bli bättre på att vara ensam.

Guuben i lådan

Det är jobbigt. Att tugga papp kartong. Men lite fint får det vara. Satte mig i lådan och tog ett foto. Det var väll lite sådär nedvärderings stämpel på mig. Men vad gör man inte när livet är trad. Kände mig som Gubben i lådan. Pikaboo!

Men även fängelset har en ljus sida. Jag hittade mig en egen frys. I mitt rum! De var bara att öppna fönstret och langa ut grejerna. Nu fattas bara dasset också. Sen bor man själv. Tänk er. Egen kyl! Skryt alla er tjockisar. Och såklart ligger det Lion chokladen. Underbart. Ska nog ta och våldföra mig på den.

När natten är här kommer det tillbaks

Det är bra att ha hund och koppel. För då får man inte blicken av sur-tanter när man har med kameran och går runt och stalkar allt och alla. Känner sig faktiskt lite idiot-varning. Nedtryckt av kärringarna. Ja det är skam. Var i alla fall ute och fota igår. Så alla vet. Bara därför.





Tired of these games

Smålänska syskon. De är lite speciella.

Idag:
x Skolfrulle där det bokstavligen talat blev för många glas.
x 70 min-kolla-på-när-folk-fixar-tvn. 10 min film.
x Ishall med lugna favoriter
x Längsta lunchen
x Matte skit
x Tvinga philip med mig hem
x Packa
x Störa Gustaf
x och nu ska jag till vetten med cliff. :S


Jag vet att du har tänkt

Ska jar vara ärlig så ser ungifär 98% av alla mina ego-bilder på harddriven ut såhär. Fucked up eller vad? Jag hoppas innerligen att det inte sitter någon gubbe uppladdad bakom webcameran. Stackarn vill ha porr. Så får han detta. Liksom. Nääe!


Häng dom högt


Idag:
x Överraskade jag folk med negerhåret. Fick rätt mycke käft komentarer, men vä fean.
x Hade sovmorgons ångest. Fick sms svar att vi hade, så jag fick somna om igen. Det är en av mina favorit händelser. Att få somna om!
x Räknat matte
x Spelat tennis
x Käkat ostmacka
x Packat
x Och nu ska jag packa mer...
Oj vilket inläg! Shit mannen!


Spel Flopp

Killarna har hittat ett nytt spel. Fick inte bilden men ett tag hade simon vidöppen käft och Wille höll i näsan som om den skulle falla av när som. De blir också extremt mycke käft när de är inne i data nördandet. Det är då det är roligast att reta. Vara en sån riktig pain in the ass. Men skiten får man ta. Det är värt det! Detta var i alla fall dagens Kemi lektion.

Fredde Flopp

Jag trodde Fredde-stalker hade gett upp hoppet om mig. Men nej. Han är på som vanligt. Ny profil bild. Nytt hopp?

Såna gammla minnen

Jag hittade ett udda memory stick när jag stökade igenom mitt rum. Det hade bilderna. Vissa i alla fall. Gammla bilder från 2005 till och med! 5 år sedan! Då jag hade ögonbryn som Göran, och levde rövare på cola. Jag saknar de tiderna. När man var mini.


Tjockis bilder

Brevid Simon finns det ett hål. Där bor jag.

det är då man städar


Då ligger jag här igen. Fast i sunk. Ser ni högen? Den är enorm. Något sånt borde inte finnas. Allt de här ska in i byrån igen! Den kommer spricka. Gå sönder. Stackars byrån kommer få men.
Legen of the seeker har gått både på 1an och på 6an. Vart jag än klickar kommer samma avsnitt upp? Synkat! Har nog sett det 3 gånger nu. Jag förstår inte hur de kan springa runt i balklänningar ute i skogarna. De blir liksom ingen mening med det? Och en har läder. Bara taight läder? Hur kan hon hoppa på stenar. Och borde det inte bli varmt? Nä, byter nog kanal nu.
Och se där.
Legend of the seaker på 6an igen då.



Disney flopp

Idag satt jag och bror och käkade pizza. Vi brukar aldrig snacka nu för tiden. Han har blivit sån datanörd, och jag, tja, jag blev awesome. Men som skrivet satt vi och krängde ost på pizza och plötsligt fick han ur sig något. Killen är i målbrottet så det lät helt onödigt, med lite som stich! Hedan efter har vi våra konversationer på disney vis.
Och det låter helt fucked up ut.


I shanghai finns det också pizza


Jag kommer ihåg Shanghais pizzor. De är inget som kommer att slå de. Aldrig någonsin.

Jävla
Bäst

RSS 2.0