Generation in an unusual form

Jag tog slut på mjölkpaketet för en kvart sen. Intressant info här va? Så slängde jag kartongen i sopen som vanliga människor gör. För en minut sen kom pappa in. Illröd i facet.

1. pappa slänger upp dörren.
2. pappa går fram till mig
3. pappa trycker upp de nyss slängda mjölkpaketet i ansiktet på mig (som låg och vilade i soporna)
4. pappa skriker "volym"
5. pappa pressar ihop mjölkpaketet till en pankaka med en smack
6. pappa går ursinnigt ut
7. pappa slänger det paketet med minder volym i sopen

nu får det plats MYCKE mer...

Och det mina vänner är ... min pappa.

When everything's made to be broken


You're gonna miss me when im gone

Jag kladda till det riktigt. Imorse klicka jag alarmet och somnade om. Sedan vaknade jag. I panik. Slängde på mig kläderna. I panik. Racade ner för trapporna. I panik. Cyklade upp för hela Tåga backen. I panik. Det var blodssmak i munnen. Den backen är fan inte att leka med. Jag kom bara nån minut försent. Och det är dagens stålthet.
Sedan hade jag sönder Toast maskinen. Delarna flög iväg. Och landade såklart mitt framför vaktens fötter. No way out here, tänkte jag. Men det var snällis vakten, han chillade.
Sen ner till stan och köpa burgare. 6 stycken beställde vi. 3 tjejer, 6 burgare låter ju rimmligt liskom. Jag höll blrickan. Det va uttittning hela vägen till bordet. Skamset.
Nu måste jag ut med vovven, för folk ska kolla på lägenheten. Körde spurt städ för någon minut sen. Jävlar vad det gick!

L-O-V-E för folk som inte fattar ; )

När man ser att det blöder (det är då det gör ont)

Nu låter min bror som sandpapper. Underhåller är enormt. Jag har väntat på den här dagen sen jag tyckte pojkar lät pipigt. Livet blir nog mycket enklare nu.

Smakprov. på. lätet.

There will be blood


This can't be a good deed



Asså ibland undrar man lite?

Jag fuckar upp ditt organiserade liv

Jag har gått i crocs och mysbyxor. Det va fan det lägsta. Nu kom det tysk reklam på Spotify också. När man har slapp musik på och försöker ta det chill, kommer den tyska reklamen och dundrar sönder. Sånt är livet just nu.

Hear you me

Top 5 från gårdagen:
#5 - Den där sjukt behövande powernappen i soffan
#4 - Den där iskalla netten med Pauline och William
#3 - Den där kramen jag fick av Sandra och Märta
#2 - Den där lektionen jag fick i CAD av kussen själv
och bäst av allt...
#1 - Den där jävulskt gåda tårtan som inget kommer överträffa

Nu sätter jag mig, syr ihopp mina fattiga jeans, och läser på fysik boken. Min mobil har inga pengar för pappa äger nu mera mitt kort. Lågt.


Naked if i want to

Yoyoyo! Idag var det skola. Såndär särskola som verkar oändlig. Där man sitter och kollar klockan var tredje sekund. Sicket lidande man har då man inser att det inte gått 5 min, utan ynka sekunder. Sicken fet smäll är det! Efter plugget stack jag ner med flickorna till stan för att fixa lite ärenden. Hamnade på Donken som vanligt. Jag blir stammis. Stammis på Mc Donnalds. Kan inte sluta annat än i fettma.
Här har ni finaste resultaten. Jävulskt vad vackert.


Beryktade Loui minen. Gör ett o. Som om man pussas. Jag skulle inte vilja ha "o" pussar från henne.

Nämen, sicak fjortts.

Let's see how bad you can mess this(me) up

Varje morgonen får blir jag hotad. Döds-hot handlar det om. Min hund blickar mig som värsta gangstern. Som om han äger stället och jag är en fet spindel som bosätter mig under elementet. Det är nog det värsta stället man kan lägga sovsäcken på. Under elementet. Fan asså. Hårt.

Det var första skol dagen idag. Den som jag fruktat i en evighet. Den dagen vi sågas av elever, lärare, och vänner. Man sätts på prov. Det är lite som Troyas gladiatorer, och ja, döden är ett av straffen. Men det gick fint. Kämpade mot huvud värk tills 4. Sedan hängde jag i stan.

x
Testade KaffeCola.
x Lätt förtjänad Cheesburger.
x Punka på cykeln.

Och alla dessa punkter tycker vi om.

I like the way your walking (if your walking my way)

Ibland undrar man ju lite. Ser jag verkligen ut såhär? Hur står folk ut liksom?


Vi äter skiten så vant (att vi börjar gilla smaken)

Lund idag. En stor skola. Universitets stad. Helvetets stad? Borde vara det då. Tänk att det ens existerar något sådant fenomen. En hel stad. Med matte. Med fysik. Med kemi. Sjukt.
Men det var ändå mysigt att gå runt och titta på experiment, mecka lampor, och skämma ut sig framför sistaårs eleverna. Jag tycker om min klass.   

Simon: Jag vill ha en hamburgare.
Burgerking tjej: Vilken hamburgare.
Simon: En sån med kött och bröd.
Burgerking tjej: Jaha, vi har många hamburgare.

Jag önskar att jag hade varit där. Det här slår allt han får ut sig. Med hästlängder.
Ni borde vara lika slappa för samma orsak. Men nöj er med bilder från dagens käk. BTW... krängar bilder är nog det finaste jag har upplevt. Alla blir så fina.


Facing truth and letting go



Vad jag saknar One Tree Hill!


Sten coolt


Ibland asså ...


Wake up and go to school

Jag vaknade för tidigt. Idag känner man sig inte riktigt king, man känner sig som en chees burgare.

Den allt mer populära jag-har-baksmälla-bilden... Skjuter man sig i huvudet då? Njä.. Men jag testar den här och nu, för skolan känns som döden och han knackade precis på min dörr. Känns bara väldigt passande med en en sådan bild sådär.

Michelin man, chippe, or me?


Nu har jag hört allt. Om tv gubbarna på CSN skulle träffat mig som bebbe hade chippen aldrig fått median efter sig. Jag slår han. Med hästlängder. Stor kniv i hjärtat att han fick spot lighten på sig. Stor.

Det riiignar


Riskabelt försök att göra puppy eyes... men det är som det är och det blir som det blir som pappi alltid säger. Jag ska i alla fall ta mig ut till stormen. Förflytta mig 500 meter och förhoppningsvis hamnar jag på ICA och inte något turk ställe. Godis står på inköps listan.

Let's just crush me

Jag vill inte. Satte nyss näsan i fysik boken. Och helvete vad det kändes. Bara lukten av fysikbok är liksom tillräktigt att skapa vidrig migrän. Fet huvudvärk. Jag kommer inte överleva. Detta kommer bli slutet på min framtid. Kollade på orden. Formlerna. Skisserna. Och det blev bara värre. Imorgon börjar jag NV igen. Tvåa blir jag. Nästan cool nu. Inte tillräckligt. Men nästan.


Time of your life?


1 år - tjockis unge var jag. riktig tjockis unge..


2 år - början till en affro frilla. Daym liksom.

Här har vi bara sånna mysiga pappers bilder .. men jag fick aldrig affron , jag såg lika dan ut tills jag blev 7 sen blev jag bara blond, och hade usel klädsmak...


11 år - jag tycker synd om killarna that crossed my road... fy fan!


12 år - i skol uniform. och smilet dödar! hett


13 år - ... åhh vad fina


14 år - kanske 15? Med fluffig lugg :D



16 år -  skulle man inte bli mognare?


17 år - vad-kan-man-säga... nää man blir nog inte mognare med åren

It's harder than i thought, getting over you

vs.
Det är alltid en grym besvikelse man får när donken kasörskan ger en 10kr-burgaren. Man hoppas att just den här gången ska cheese burgaren se någorlunda aptitretande ut. Men aldrig. Aldrig. Aldrig. Istället får man det här svettiga kött stycket som bara ligger där. Man tappar nästan hoppet när man ser den! Idag känner jag mig som en såndär fete trött cheese burger.

I'd like to see things your way, but I'm not sure if I can stick my head that far up my ass

Jag sätter alltid maniskt på tv när jag vaknar. Nån vana sådär. Och nu på lovet är det alltid samma pratpogram i rutan. Rachel Ray Show. Hon pratar med kändisar. Check. Hon ser riktigt amerikans ut. Check. Hon lagar mat. Check. Vad kan gå fel liksom? Amerikanerna älskar det. Ibland lite för mycket.

När jag blir morsa tvingar jag helt klart mina barn att hurra når jag gör käk. Jag vill också ha sån kärlek.


Letar du misstag


Haha, asså ibland undrar jag varför jag failar så hårt som jag gör. Ok. Jag kan hitta 3 fina fel på den här bilden från hösten 09. 
#1 Datan ligger på golvet... jeete bra med tanke på att jag "gör" läxa på den maskinen.
#2 Va fan är det för jävla fjortizzz pose.. jag har liksom halsduk och jacka på mig .. men ska ju göra "läxa" 
#3 Maja Gräddnos grejen och cigaretten är skit på spegeln.


I can only please one person per day, today is not your day and tomorrow doesn't look good either

Yoyoyo! Sitter mitt i bomb-högen. Det är nästan så man behöver en sånhär polackpiga att ränsa skiten ur mitt rum när jag har haft gäst. Fick i alla fall bort det värsta på de 5 min som jag hade för mig själv innan Pauline kom in och skulle ockuppera mitt dass. Spurtstäd kallar jag det! Jag och Sandra hade ju redan vänt upp och ner på hela mitt rum så inne kunde vi ju inte stanna. Jag och fisk åkte på oväntat besök till Simon. Trevligt med lite folk tyckte vi, men nä då... det var segt att få komma innan för dörren. Sedan käkade vi hans kylskop, och sedan stack vi. Det var lite bad ass. Sånt som bad ass gubbarna på tv gör liksom. Kändes tyvärr inte lika coolt. Plus jag har sånna där riktiga blogg bilder på lager. Jävlar vad ambitiös man ska vara sedan när mobil sladden funkar. Då ska ni få se på blogg!

Hälsningar från Troppan


De svettades imorse. Rann. Så planen blev att ta sista sommar doppet. Det kan ju inte gå fel liksom. Men fan va fel de gick. Började ösa ner. Och stället heter Tropical Beach... in my ass.

I found god on the corner


Jag har hittat han! Scar. Som är den coolaste av alla. Jag har hittat han! i ännu ett uselt The Hills avsnitt dock. Skam... känner verkligen skam. Men ändå. "Honom ska jag ha!"

If at first you don't succeed, skydiving is not for you

Min dörr är öppen...och såklart sitter Gustaf utanför med TV på värsta högsta volym. Tycker han att har har status eller? Att han är jävligt cool nu bara för att han spelar sönder tvn?

How to close your door without getting up:
#1
Sätt på datan
#2 Öppna Spotify
#3 Toppa volymen
#4 och Sätt på Lars
Vipps, dörren är igen smälld.

Ibland älskar jag nog mr.Winnerbäck mer än andra tror jag. Visst hans sånger är underbara, men de är också rena helvete för hans Haters... som min bror då. Tack än en gång Lars. Fet kram ska du ha!


From cat to cow in 3 words


I mina konversationer kan allt hända.

You say it best

Kollar Sagan om Ringen 2. Fete bra. Med "extended version" och allt! Det blir liksom extra krydd när man har sånt. Lite mer status om ni fattar? En av de bästa parodierna på youtube är såklart en från filmen. Den bästa Legolas står för underhållet. Och hans ord har blivit legendariska.


"sagan om Tv-reperatören"

Not myselfe tonight, tonight i'm not the same girl

Det är dött. Halvsover med en nästan lite för liknande första-dagen-efter-när-det-inte-fanns-bakis-brus symptom. Känslan suger kuk. Alvarligt. Tror jag håller på att bli sjukling. Tror jag sov alldeles för lite i natt. Fett mys var det igår i alla fall. Först krängde Sofia mat och sedan bäljde William cola. För han är coca cola lika värt som oljan för Indier; svart och nödvändigt för den mänskiga överlevnaden.
Sjukt att han fick ner 10 burkar på 12 timmar. Facet var klockrent när han tog första klunken efter 1 månads uppehåll. Recovery? Terapeuten skulle nog inte vara glad om han nu försökte få slut på sitt beroende. Pigg blir man av cola i alla fall. Det har jag lärt mig den hårda vägen. Fick inte sova förens 7. Jag tror jag svimmade då. Sov inte, utan låg utslagen i sängen på grund av sömnbrist liksom. Lite coolt. Pauline kom över en stund. Hon tyckte vi var tråkiga så vi tog bussen till väla och sedan åkte vi hem. Mitt huvud sprängdes.

Gonatt. Duchen, Sagan om ringen och 15 timmars sömn.


When it's raining rain

Min kusin kom... med regnet. Det öste i helsingborg. Jävla vad det öste!! Tog vara på min sista dag som buss-kompis och åkte och "shoppade". Borde böla floder för eftersom sletna cykeln måste fram efter den 15de då kortet går ut. Vi åkte till väla. Sparade mina pengar. Snodde avslagen-IKEA-cola-light-cola. Vilken lovande framtid jag har när jag gör så. Och såg på när kussen visade sig shoppa-holic. Sedan skulle vi hem... det finns inga ord hur mycket vatten som forsade...  


... men idiot är jag i alla fall, NV har nog gjort något rätt när man ser min fina hatt-uppfinning! Smartass

The missing piece

Så får man fint besök idag då...

...jeete fint


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0