Pluggmode.. Activate! 8)

Säg Tjena till Super-Lollo! Denna tjejen har fått både det ena och de andra gjort idag! Plugg-muren är inte så hög längre.. kan till och med se lite av den ljusa underbara andra sidan. Men bara om jag står på tå de vill säga. Har även gjort världens fulaste parkering. Sne och ingen kunde komma ur bilen! Men äh, hjulen va innanför linijerna i alla fall! Ett gott G i betyg. Sen har jag sprungit vilse i en timme i skogen. Tittat till min bebis som jag ska hämta snart. Min lille data då vill säga. Och efter det var det mer städ så nu lukter hela jävla huset sopa (som i diskmedlet, inte som i sopor!)!
Gott snack! Ikväll blir det belöning till max!

Superpower

Tour the Hyllinge

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag hade skabbe dag med min dude! Skabbe dagen blev sedan en cykel tur. Nej cykel kött. Tour the Hyllinge. Vi trampade på i morvind, medvind, uppförbackar och nedförbackar tills det blev blodssmak i munnen... Och allt detta för McDonalds! Yes. Så sorgligt är det.

Dock visade det sig att det här ännu var en puckad ide som vi och våra mastermind hjärnor hade kokat ihop. För det började regna och blåsa som orkanvindarna i USA. Så tillslut gav vi upp och cyklade för livet till Maxi som stängde om 20  min. Dog. Trillade ihop i en hög när vi va framme men in kom vi och ut igen med god påfyllning. En sista tour the cykel till mitt crib där vi stupade i min säng med Game of Thrones i bakrunden!


Nästa gång blir det att ta våra rulleböer (skottkärror för er icke coola)

RSS 2.0